Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Droog haar

Droog haar: je bent ermee geboren, gebruikt de verkeerde shampoo of overstylet. Verruil je huidige haarproducten en ochtendroutine en ervaar het verschil.

keune haarproducten ontwikkeld voor droog haar hardy's keuze

Filteren

Categorie

Merk

Droog haar

Droog haar is misschien wel het meest voorkomende haarprobleem. Pluizige plukken, gespleten haarpunten en een ruwe, doffe structuur zijn de kenmerken. Waar de een met droog haar geboren is, hebben anderen er last van door een verkeerde verzorging of overmatige styling. 

Waar jij tegenaan loopt.

Een dag zonder haarborstel is voor jou geen optie. Droog haar raakt namelijk erg snel in de klit. Dat komt doordat de haarschubben open staan. Het neemt makkelijk vocht op maar verliest het ook weer snel. Ook heeft droog haar daardoor weinig elasticiteit.

Zo verzorg je droog haar het beste.

Spoel droog haar na het wassen altijd met koud water na en sluit zo de haarschubben. Ook een rijke, vochtinbrengende Keune shampoo en conditioner helpen daar een handje aan mee. Gebruik daarnaast een leave-in-conditioner. Zo blijft je haar goed gehydrateerd. 

Haarproducten die droog haar laten stralen.

Gebruik een verzorgende olie voor het stylen en een serum verrijkt met proteïne om het haar te sealen. Verwen je lokken regelmatig met een lekkere, voedende masker. Keune heeft tal van dit soort verwenners.