Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Haarproducten

Keune haarproducten voor prachtig haar.

Keune, het oer-Hollandse merk, bedenkt, creëert en produceert haarproducten in eigen land. Zelfs de natuurlijke ingrediënten komen van Nederlandse bodem. Dat helpt de kwaliteit hoog te houden en een eerlijke werkomgeving voor medewerkers te garanderen. Dat is reden dat jij alleen Keune haarproducten in onze webshop en kapperssalon vindt. Verwen jouw haar met Hollandse kracht. 

Voor ieder haartype.

Ieder kapsel is uniek. Waar de een vol van volume is met verleidelijke krullen, heeft de ander lang, steil haar. De kleuren dieprood, ombre en blond-grijs zijn maar een kleine greep uit het arsenaal haartinten. En niet iedereen worstelt met roos, schilfers, futloos of pluizig haar. Voor ieder kapsel heeft Keune haarproducten van hoge kwaliteit die jouw kapsel laat stralen.

Gepersonaliseerd advies

Ontdek samen met Hardy’s wat jouw haar uniek maakt en hoe de Keune haarproducten jouw de mooiste look bezorgen. Kom gezellig naar onze kapsalon voor persoonlijk en deskundig advies. Of stuur ons gratis twee haren op om te bepalen welk haartype je hebt. Zo zien wij welke Keune haarproducten jou het allerbeste resultaat geven. 

Keune haarproducten.

Verzorg, bescherm en style je haar met de Keune haarproducten. Op Hardy’s Keuze vind je het gehele assortiment. Dus ook jouw favoriet. De Keune collectie bestaat uit So Pure, Care, Blend, JM 1922, Bond Fusion en Style.