Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

De Keune Expert

Hardy's Keuze is dé Keune expert, bij uitstek. We werken zelf dagelijks met deze producten.

Alle haarproducten van Keune vind je bij Hardy's Keuze

Keune: De keuze van Hardy’s

Hardy’s is fan en daarom ambassadeur van Keune. Vandaar dat je in onze shop alleen de haarproducten van het Hollandse merk vindt. Keune staat voor hoge kwaliteit, net als wij. Dat is waarom wij toegewijd zijn aan Keune. 

Ingrediënten van Nederlandse bodem

De natuurlijke bouwstenen, oliën en extracten in de Keune haarproducten komen zoveel mogelijk uit Nederland. Dat geeft het familiebedrijf het vertrouwen dat de ingrediënten en werkomstandigheden uitstekend zijn. Jouw Keune haarproduct wordt dan ook van A tot Z in Nederland gecreëerd. 

Eeuw aan kennis

De kracht van Keune is dat het familiebedrijf zich al bijna een eeuw in de kapperswereld begeeft. Met die opgedane kennis weten zij waar jouw haar om vraagt. Waarom jouw haar droog, poreus of futloos is, is voor Keune geen geheim. Voor ieder haartype bieden de Keune producten een effectieve oplossing. 

Exclusief

Keune staat niet alleen voor oranje, oude kaas en molens. Het betekent hoge kwaliteit, en met zorg geselecteerde ingrediënten. Jij krijgt het beste van het allerbeste. Die garantie geeft Keune jou. Dat kunnen zij ook doen: Keune is een exclusief merk dat alleen bij geselecteerde kappers verkrijgbaar is. Hardy’s is er trots op om bij dat gezelschap te horen.