Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Geef een shampoo cadeau!

Zoek je een origineel, verzorgend en praktisch cadeau? Denk dan eens aan een shampoo cadeau. Bij Hardyskeuze kan je een Keune shampoo of verzorgingsproduct als giftservice laten opsturen naar jouw vriend, vriendin, moeder of collega. Wij pakken jouw cadeau mooi in wanneer je tijdens de checkout aangeeft dat het een cadeau is doen we er ook namens jou een handgeschreven kaartje bij. Super makkelijk en eens wat anders.

Ben jij al fan van de Keune producten en wil je iemand verrassen door een shampoo of ander haarverzorgings- of stylingsproduct cadeau te doen? Wij sturen jouw cadeau direct aan de ontvanger ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Je kan er ook voor kiezen om een complete verzorgingslijn cadeau te doen.

Hoe werkt het?

  1. Voeg het product wat je cadeau wil geven toe aan je winkelwagen.
  2. Geef in de checkout aan bij het opmerkingen-veld dat het een cadeau is.
  3. Wil je het meteen laten opsturen naar de ontvanger? Dan kun je een ander verzendadres aangeven.
  4. Wij pakken het cadeau mooi in met een handgeschreven kaartje.
  5. Wij versturen het cadeau direct naar de ontvanger of naar jou.
Shampoo cadeau giftservice - Hardyskeuze

Cadeau tip voor mannen

Het blijft soms lastig. Wat geef je een man, vader, vriend cadeau die alles al heeft? Wat denk je van een origineel cadeau voor zijn baard? 1922 by JM Keune heeft kwaliteitsproducten voor de verzorging van baarden. Er is ook een geurtje van deze lijn voor een super origineel cadeau voor een man.

(Wil je liever een shampoo cadeaubon bestellen dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de optie cadeaubon / giftcard. Deze bon is ook inwisselbaar voor een behandeling in onze salon in Tilburg.)

Happy Hairdays as a gift!

Cadeau tip voor mannen – cadeau voor baard