Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren bij Hardy’s Keuze

Per ongeluk de shampoo bestelt terwijl de conditioner juist op is? Of zie je om een andere reden van je aankoop af? Dan kun je het product van Hardy’s Keuze ruilen of retourneren. Ontdek wanneer dat mag en hoe dat precies werkt.

Ogene en Hardy's Keuze

Tot wanneer kan ik mijn bestelling retourneren?

Producten kun je binnen 14 dagen retourneren.

Zitten er regels vast aan ruilen of retourneren?

Ja, maar het zijn er gelukkig enkel drie. Producten kun je niet meer ruilen of retourneren wanneer de verzegeling of sealing is verbroken, wanneer ze beschadigd of gebruikt zijn en wanneer ze specifiek voor u zijn besteld. 

Zitten er kosten vast aan ruilen of retourneren?

De kosten van de retourzending zijn te allen tijden voor uw rekening. Wij raden aan om uw pakket aangetekend te retourneren zodat u bij verlies verzekerd bent en kunt aantonen dat u het pakket heeft verzonden. Stuurt u de gehele bestelling terug, ontvangt u eventuele verzendkosten die u tijdens het bestellen betaald heeft terug. Bij terugzending van een deel van uw aankopen worden eventuele verzendkosten niet teruggestort.

Krijg ik mijn bezorgkosten terug?

Dat ligt aan wat je precies terugstuurt. Gaat het om de hele bestelling? Dan maken we de eventuele verzendkosten naar je over. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten staan vervolgens binnen 7 werkdagen dan al op je rekening. Wanneer je een deel van de bestelling houdt, dan krijg je de verzendkosten niet terug.

Wanneer staat het aankoopbedrag op mijn rekening?

Het aankoopbedrag staat al binnen 7 werkdagen op je rekening.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, maar de postdienst is het kwijtgeraakt. Wat nu?

Wat vervelend! Neem snel contact op met onze klantenservice. Je kan ons bellen, mailen en Whatsappen. Houd ook het verzendbewijs van de geretourneerde bestelling bij de hand. Met dit papiertje ben je namelijk verzekerd bij schade of diefstal en kunnen wij je snel verder helpen.

Wil je meer weten over ruilen en retourneren bij Hardy’s Keuze?

Foto Corné