Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Kwalitatieve haarkleuring en verzorging

Keune Color

Met de kwalitatieve kappershaarverf van Keune Color geef je jouw haar de prachtige en sprekende kleur die je wil. De haarverf beschermt de hoofdhuid en laat je lokken glanzen.

Je vindt op Hardy’s Keuze alleen haarproducten van het Nederlandse familiebedrijf Keune.

Keune Color

De Keune Color haarproducten kunnen alleen op rekening gekocht worden bij ons. Wil je de Keune Color haarproducten bestellen? Neem contact met ons op via email, telefoon of stuur een berichtje via Whatsapp. Wij helpen je graag verder! 

Kwalitatieve kappersmerk haarverf van Keune Color

Mooi haar is een kostbaar bezit en verdient alleen het beste! Met Keune Color kappershaarverf geef je het haar de prachtige, sprekende kleur die je wilt. Dankzij de milde formules geeft Keune haarkleuring altijd een schitterend resultaat, zonder het haar te beschadigen. Deze haarverf met zijdeproteïne beschermt de hoofdhuid, laat lokken fonkelen en houdt het haar glanzend.

Semipermanente professionele haarverf Keune Semi Color

Keune Semi Color is perfect als je haar voor het eerst kleurt of de huidige kleuring van het haar een mooie opfrisbeurt wil geven. Met Keune Semi Color geniet je van deze voordelen:

  • Een blijvend kleurresultaat tot 24 wasbeurten
  • Tot wel 70% grijsdekking
  • Deze kappershaarverf laat je haar glanzen en zijdezacht aanvoelen
  • 100% Vegan
  • Gluten- en ammoniavrij
Keune Color haarverf bij Hardy's Keuze

Permanente en 100% dekkende haarverf Keune Tinta Color

Keune haarstylisten weten dat een prachtige kleur creëren slechts het begin is. Het haar heeft ook bescherming nodig, om het gezond te houden en te laten glanzen. De professionele haarverf van Keune Tinta Color zijn permanente haarkleuren die het haar 100% dekken, terwijl je het haar verzorgt, zacht maakt en een prachtige glans geeft.

Opvallende haarkleuren kappersverf Keune Color Chameleon

Laat alle creativiteit en persoonlijkheid vrij met Keune Color Chameleon en houd ondertussen de haarkleur flexibel. Met Keune Color Chameleon creëer je sprekende, unieke kleuren in het haar én behoud je altijd de mogelijkheid om weer terug te keren naar de originele haarkleur. De kleuren van Keune Color Chameleon zijn namelijk volledig verwijderbaar.

Natuurlijke haarkleuring van de beste kwaliteit: Keune So Pure haarverf

Keune So Pure Color is een natuurlijke haarverf die je haar op natuurlijke wijze sprekend kleurt én intens voedt. De haarkleuren uit deze lijn bieden een langdurig resultaat met 100% grijsdekking. Voed je haar met de kracht van puur natuurlijke ingrediënten:

  • Phytokeratine: Voedende proteïne voor gezond haar
  • Moroccan Argan Oil: Natuurlijke olie rijk aan vitamine A en E om haar en hoofdhuid te versterken en te hydrateren
  • Jasmijn- en sandelhoutolie: natuurlijke etherische oliën met een heerlijk aroma
Keune Color Chameleon haarverf

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze? Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Foto Corné