Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Hardy’s Keuze

Dé Keune webshop

Hardy’s Keuze wil dat jij je haren verzorgt met de allerbeste producten met daarin top-of-the-art ingrediënten. Haarproducten waarbij jouw sterke eigenschappen, zoals volume en glanzend haar worden benadrukt en met roos, vet en droog haar wordt afgerekend. Het antwoord vonden wij in Keune. Als fan en ambassadeur van het kwaliteitsmerk vind je daarom Keune exclusief in onze webshop.

keune haarspray/lak voor een fiishing touch die de hele dag blijft zitten hardy's keuze

Prachtig haar voor iedereen.

Verwennen, luxe en kwaliteit vinden wij belangrijk en gunnen wij iedereen. Je vindt bij ons daarom de Keune haarproducten voor de beste prijs. Want een bad-hair-day hoeft niemand te overkomen. Voel je iedere dag prachtig, krachtig en vol zelfvertrouwen met Keune haarproducten. Je verdient het. 

keune care leave-in conditioner hardy's keuze

Persoonlijk advies

Föhn jij iedere dag je haar en is ook de stijltang een vast onderdeel van de ochtendroutine? Heb je krullend, droog of vet haar? Deze details zijn belangrijk voor de juiste haarproducten die het maximale uit je kapsel halen. Kies samen met Hardy’s Keuze het perfecte haarproduct en ontvang gratis persoonlijk advies. Bel, mail of Whatsapp ons, kom bij ons langs of stuur 2 haren naar ons op. 

keune haarprodcuten speciaal ontwikkeld voor fijn haar hardy's keuze

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze? Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Foto Corné