Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Gevoelige hoofdhuid

Jouw gevoelige hoofdhuid heeft rust nodig. Want stress, vervuiling of een verstoord evenwicht in de talgproductie brengen chaos. Met jeuk, pijn en een trekkend gevoel als gevolg. Jouw gevoelige hoofdhuid vertelt je eigenlijk om rustig aan te doen.

keune haarproducten ontwikkeld voor een gevoelige hoofdhuid hardy's keuze

Filteren

Categorie

Merk

Waar jij tegenaan loopt.

Borstelen, haren wassen en stylen. Het doet allemaal pijn met een gevoelige hoofdhuid. Ook heb je last van jeuk en kleurt je hoofdhuid rood. Het liefst heb je het andersom: een hoofdhuid die rustig aanvoelt en pijnloos is. Zo sta je weer met plezier voor de spiegel je haar te stylen in plaats van met tegenzin. 

Zo verzorg je je gevoelige hoofdhuid het beste.
De gevoelige hoofdhuid is geprikkeld en wil daarom het liefst gekalmeerd worden. Een Keune shampoo speciaal voor jouw haarprobleem brengt de welverdiende rust. Douche eerst warm en daarna koud. Zo breng je de doorbloeding in je hoofdhuid op gang en temper je de gevoelige hoofdhuid.

Haarproducten die je gevoelige hoofdhuid laten verdwijnen.
Rust en kalmte: de gevoelige hoofdhuid wordt er dus blij van. Gebruik daarom styleproducten met mate. Mousse en haarlak blijven namelijk op jouw hoofdhuid liggen en irriteren snel. Laat je lokken dus op de natuurlijke manier stralen of gebruik een scheutje haarolie.