Profiteer nu van 15% korting op je bestelling! Code: hardys35

Gekleurd haar

Geniet langer van je nieuwe look en geef extra liefde en aandacht aan gekleurd haar. Je wordt bovendien beloond met glanzende lokken. Ontdek onze tips.

keune haarproducten ontwikkeld voor gekleurd haar hardy's keuze

Filteren

Categorie

Merk

Gekleurd haar

Jouw natuurlijke haarkleur heeft plaats gemaakt voor een verf of kleurshampoo. Misschien is het nu chocoladebruin, champagneblond of betoverend parelmoer? Veel dames en heren hebben gekleurd haar. Niet zo gek ook, want met een nieuwe kleur verdoezel je grijs haar en oog je jonger. Ook verrijken veel mensen hun natuurlijke haarkleur met folies, highlights en balayage. Dat geeft je haar diepte en laat het voller lijken.

Waar jij tegenaan loopt.

Wanneer je haar net is voorzien van een nieuwe kleur, staat het prachtig. Maar jouw dieprode of blonde kleur vervaagt op ten duur en wordt steeds lichter. Ook vindt je haar de verf niet zo prettig. Het gevolg is dat je coupe poreus, beschadigd en uitgedroogd raakt. 

Zo verzorg je gekleurd haar het beste.

Was je haar niet te vaak. Anders spoel je de kleur er snel uit. Verwen je haar regelmatig met oliën, serums of maskers. Dat maakt je haar weer zo licht als een veertje en herstelt de schade van de verf. 

Haarproducten die gekleurd haar laten stralen.

Vertraag kleurvervaging met speciale shampoo’s en conditioners voor gekleurd haar. Zoals de Keune kleurshampoo. Ook ga je dit proces tegen door haarproducten te gebruiken met een UV-filter. Wandelen op een zonnige dag is heerlijk, maar funest voor je haarverf. Koos je voor een blonde kleur? Gebruik dan de Keune zilvershampoo en andere haarproducten speciaal voor jouw nieuwe look.