Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Fijn haar

Fijn haar is natuurlijk dun. En niet zomaar dus, maar zelfs twee keer zo dun in vergelijking met dikker haar.

keune haarprodcuten speciaal ontwikkeld voor fijn haar hardy's keuze

Filteren

Categorie

Merk

Haarproducten voor fijn haar.

Fijn haar is natuurlijk dun. En niet zomaar dus, maar zelfs twee keer zo dun in vergelijking met dikker haar. De gemiddelde doorsnee is namelijk maar rond de 0,03 mm. Doordat fijn haar zo fragiel is, breekt je haar snel af. Ook is het minder elastisch. Dat is de reden dat jouw harde werk met de krultang of föhn binnen een uurtje vaak alweer verloren gaat.

Waar jij tegenaan loopt

Fijn haar ontbreekt het vaak aan volume, kracht en power. Dat is het terugkerende probleem met jouw haartype. Ook zie je al snel na het kappersbezoek dat je gespleten haarpunten terugkomen. En wil je liever dat je haar bovenop voller is in plaats van dat het plat op je hoofd zit.

Zo verzorg je fijn haar het beste

Fijn haar vraagt om een subtiele verzorging. Gloeiend hete stylingapparaten en chemische producten? Not so much. Een lichte shampoo en hydraterende conditioner in de haarpunten? Yes, please! Ook juichen we korte coupes toe en raden we zware of vette haarproducten af.

Met de snel terugkerende gespleten haarpunten reken je af door elke 4 tot 6 weken naar de kapper te gaan. Maak er direct een verwenmomentje van en vertroetel jezelf in de Hardy's salon. Onze topkappers weten namelijk wel raad en dompelen je onder in luxe. Zo geniet jij van levendig haar, aandacht en deskundig advies.

Haarproducten die fijn haar laten stralen

Keune volumepoeder geeft je kapsel meteen meer pit. Combineer dit met lichte haarproducten met extra proteïne en de boost is compleet. Vermijd juist de shampoo’s met siliconen, sulfaat en alcohol erin. Dat doet het volume weer snel teniet. Onze laatste tip: bescherm je haar en hoofdhuid tegen de krachtige zon wanneer die achter de wolken vandaan komt met speciale Keune haarverzorgingsproducten.