Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Dik haar

Menig man en vrouw is er jaloers op. Ben je gezegend met een volle haardos? Bekijk ons advies voor dik haar en laat het shinen als nooit tevoren.

Keune care curl control

Filteren

Categorie

Merk

Dik haar

Ben jij gezegend met dik haar? Dan zorgt de gemiddelde doorsnee van 0.09 mm voor flink wat volume in jouw volle haardos. Misschien heb je ook gemerkt dat je lokken niet snel beschadigen. Dat komt doordat dik haar ijzersterk is. Dagelijks je lokken steilen of föhnen laat dan ook minder sporen na dan bij mensen met fijn of normaal haar. En het blijft lekker lang op zijn plek zitten.

Waar jij tegenaan loopt.

De keerzijde van dik haar is dat je flink wat werk moet verzetten om je haar te verzorgen. Zo heb je meer haarverf, verzorgingsproducten en tijd om te föhnen, steilen en krullen nodig. Ook ziet je kapsel er vaak droog uit en pluist het snel. En met de zomerse hitte voelt je dikke haar als een soort warme helm.

Zo verzorg je dik haar het beste.

Gebruik vochtherstellende producten zoals een Keune shampoo en je problemen verdwijnen al snel als sneeuw voor de zon. Pas op met borstelen, want je haar is niet zo veerkrachtig en valt daardoor niet terug in model. Zonde als je net urenlang voor de spiegel hebt gestaan. Ook hoef je dik haar niet dagelijks te wassen, omdat je lokken minder snel vet en vies worden. Dat is fijn, want dat scheelt toch weer 10 minuten aan douchetijd.

Haarproducten die dik haar laten stralen.

Keune serums, masker en oliën: dik haar wordt er gelukkig van. Geef je lokken net een beetje extra aandacht en je krijgt er een sprankelend en glanzend kapsel voor terug.