Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Keune Color

Met de kwalitatieve kappershaarverf van Keune Color geef je jouw haar de prachtige en sprekende kleur die je wil. De haarverf beschermt de hoofdhuid en laat je lokken glanzen.

Je vindt op Hardy’s Keuze alleen haarproducten van het Nederlandse familiebedrijf Keune.
Geen haarproducten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Keune Color

Kwalitatieve kappersmerk haarverf van Keune Color
Mooi haar is een kostbaar bezit en verdient alleen het beste! Met Keune Color kappershaarverf geef je het haar de prachtige, sprekende kleur die je wilt. Dankzij de milde formules geeft Keune haarkleuring altijd een schitterend resultaat, zonder het haar te beschadigen. Deze haarverf met zijdeproteïne beschermt de hoofdhuid, laat lokken fonkelen en houdt het haar glanzend.

Permanente en 100% dekkende haarverf Keune Tinta Color
Keune haarstylisten weten dat een prachtige kleur creëren slechts het begin is. Het haar heeft ook bescherming nodig, om het gezond te houden en te laten glanzen. De professionele haarverf van Keune Tinta Color zijn permanente haarkleuren die het haar 100% dekken, terwijl je het haar verzorgt, zacht maakt en een prachtige glans geeft.

Semipermanente professionele haarverf Keune Semi Color
Keune Semi Color is perfect als je haar voor het eerst kleurt of de huidige kleuring van het haar een mooie opfrisbeurt wil geven. Met Keune Semi Color geniet je van deze voordelen:
 
-          Een blijvend kleurresultaat tot 24 wasbeurten
-          Tot wel 70% grijsdekking
-          Deze kappershaarverf laat je haar glanzen en zijdezacht aanvoelen
-          100% Vegan
-          Gluten- en ammoniavrij