Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Gepersonaliseerde shampoo en conditioner

Keune YOU

Waar de een rondloopt met verleidelijke, rossige krullen, ga jij misschien als een brunette met steil haar door het leven. Jij bent a one of a kind. Waarom zijn jouw shampoo en conditioner dat dan niet? Creëer met Hardy’s een gepersonaliseerde Keune You shampoo en conditioner, die niemand anders heeft.

Keune You bij Hardy's Keuze

Van 4 naar 1 gepersonaliseerde shampoo

Je wilt een shampoo die jouw lokken een volumeboost geeft. Die jouw haar intens verzorgen, en die jouw nieuwe haarkleur intenser maakt en zo lang mogelijk laat glanzen. Met een Keune You gepersonaliseerde shampoo en conditioner komen drie wensen uit in één fles. Of meer haarwensen , als je die hebt. Hoe ziet jouw droomkapsel eruit? 

Keune You group Hardy's Keuze

Zo gaan wij te werk

Wanneer je bij ons op bezoek komt, vertel je eerst over jouw wensen. Ook horen we graag over eventuele haarproblemen. Onze deskundige kappers kijken vervolgens naar jouw unieke kenmerken, zoals haartype, haarkleur en de conditie van de hoofdhuid. Met die kennis gaan ze aan de slag. Niet in een achterkamertje, maar recht voor jouw ogen. Zo zie je precies wat er aan jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner wordt toegevoegd.

Keune-You

Enthousiast?

Voor gepersonaliseerde en unieke haarverzorging kom je bij Hardy’s langs of bezoek je onze Keune You events verspreid door het land. Zo kunnen we jouw haar zien en voelen. Anders weten we immers niet wat de allerbeste ingrediënten voor jouw haartype zijn. Zien we je snel?

Kom langs op een van onze events en laat ons jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner maken. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo weet je als eerste waar wij straks te vinden zijn.

Keune-You

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze? Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Foto Corné