Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Vette hoofdhuid

Volume? Je krijgt het maar lastig voor elkaar met vet haar. De glans die het geeft ben je liever kwijt dan rijk. Iedere ochtend sta je daarom vroeg op om je haren te wassen. Maar eigenlijk lijkt dat meer kwaad dan goed te doen. Kortom, de vettige waas mag voor jou plaats maken voor een gezonde glans.

keune haarproducten ontwikkeld voor een vette hoofdhuid hardy's keuze

Waar jij tegenaan loopt.

Vet haar ontstaat doordat de talgproductie overuren maakt. Wanneer talg de overhand neemt, gaat je haar slap naar beneden hangen. Dat is de reden dat je met de föhn en een assortiment aan haarproducten nog steeds geen volume in je haar weet te krijgen. 

Zo verzorg je vet haar het beste.
Het is even wennen, maar je haar is echt beter af met minder wasbeurten. Zo verwijder je de talg. Gebruik eens in de drie dagen een zuiverende shampoo om je hoofdhuid te herstellen. Ook dan neemt de hoeveelheid talg af. Last but not least: haal je handen minder vaak door je haar. Deze gewoonte maakt je haar ook vet. 

Haarproducten die vet haar laten verdwijnen.
Wanneer de zuiverende shampoo zijn werk doet, is het slim om ook je stylingproducten te vervangen. Met een mousse, rootboost spray en haarlak keren je prachtige lokken snel weer terug.