Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

UV-bescherming

Heerlijk die stralende zon. Draagt het maar bij aan jouw glanzende coupe. Helaas gebeurt het tegenovergestelde. Als jij buiten wandelt en geniet van de zonnestralen, vervaagt het uv-licht jouw haarkleur. Wandel je ook nog rond met een nieuwe haarkleur, dan gaat dat proces al helemaal in een versneld tempo.

keune haarproducten ontwikkeld voor uv bescherming hardy's keuze

Waar jij tegenaan loopt.

Zon, zee en strand maken jouw welverdiende vakantie, maar breken jouw haarkwaliteit. Je lokken voelen droog aan en zien er dof en verkleurd uit. Jij wil je bosje stro weer laten stralen zonder dat je daar zontijd voor inlevert. 

Zo bescherm je je haar het beste tegen de zon.
De beste zonbescherming is en blijft een hoed, maar daar wandel je liever niet continu mee. Je gezicht moet immers ook een bruin kleurtje krijgen. Bescherm daarom je kapsel met haarproducten met een UV-filter. Dat werkt hetzelfde als de zonnebrandcrème die je op je huid smeert. 

Haarproducten voor maximale zonbescherming.
Wij zijn fan van Keune. Ook als het gaat om effectieve zonbescherming. De producten zijn namelijk verrijkt met een UV-filter en beschermen zo niet alleen je haar. Ook herstelt de Keune-Line je lokken van de zon, zee- en chloorwater. Zo stap jij met een gerust hart het vliegtuig in naar jouw droombestemming.