Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Roos

De ‘sneeuwvlokjes’ dwarrelen richting je schouders. Liever trek jij daarom niet je little black dress of zwarte overhemd uit de kast. Anders zet je de roos al helemaal in de spotlight.

keune haarproducten ontwikkeld voor roos hardy's keuze

Waar jij tegenaan loopt.

Roos is eigenlijk de verzamelnaam voor hoofdhuidschilfers. Die ontstaan door een te snelle afvoer van oude huidcellen. Dat resulteert niet alleen in de sneeuwvlokjes, maar ook in een droge en strakke hoofdhuid. En daardoor gaat je hoofdhuid zo jeuken waardoor de roos alleen maar meer naar beneden valt. Het is een vicieuze cirkel waar je zonder hulp niet snel vanaf komt. 

Zo verzorg je haar met roos het beste.
De oplossing: de productie van nieuwe huidcellen vertragen. Dit is topprioriteit van de Keune antiroosshampoo. Laat voor een optimaal resultaat de shampoo even inwerken op de hoofdhuid. Masseer het meteen even goed in. Zo zorg je ervoor dat de ingrediënten hun werk uitstekend kunnen doen. 

Haarproducten die de roos in je haar laten verdwijnen.
Plaats de Keune antiroosshampoo voor altijd in de douche en verban alle mousses en haarlakken uit je badkamerkast. Deze producten triggeren juist de hoofdhuid en werken roos alleen maar in de hand. Een no-go dus. Net als andere haarproducten met alcohol erin.