Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Normaal haar

Als je normaal haar hebt, dan ben je een bofkont. Je haar heeft namelijk weinig werk nodig. Toch haal je met onze tips - en Keune - nog meer uit je kapsel.

keune haarproducten ontwikkeld voor normaal haar hardy's keuze

Filteren

Categorie

Merk

Normaal haar

Gefeliciteerd! Als jij normaal haar hebt, dan heb je het uitstekend voor elkaar. Je lokken hebben namelijk een doorsnee van 0,06 mm: dat is niet dun en niet dik. Dat is erg prettig, want zo breekt het minder snel af, is het elastistisch en oersterk. Ook blijven gezette krullen, gesteilde lokken en met de föhn gestylde kapsels van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds in model zitten. Je bent een geluksvogel dus. 

Waar jij tegenaan loopt.

Eigenlijk fiets jij moeiteloos door je ochtendroutine heen. Jouw coupe straalt al als je om zeven uur uit bed stapt. Mocht je ergens tegenaan lopen dan zijn het vaak hoofdhuidproblemen zoals roos of schilfers. Gelukkig heeft Keune producten die de oplossing bieden.

Zo verzorg je normaal haar het beste.

Net zoals je jouw huid en nagels regelmatig verzorgt om ze in perfecte conditie te houden, heeft normaal haar ook wat aandacht nodig. Breng in de douche een Keune shampoo en conditioner voor jouw haartype aan en spoel zo de resten van je stylingproducten goed uit. 

Haarproducten die normaal haar laten stralen.

Tip nummer één is dat je haarproducten gebruikt die echt voor normaal haar zijn gemaakt. Een shampoo voor fijn haar of masker voor dikke lokken doen namelijk niets voor je. Hetzelfde geldt voor stylingproducten, zoals een spray of crème. 

Ontdek alle Keune haarproducten speciaal voor normaal haar.