Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Krullend haar

Wat een geluk! Jij wandelt met een bos vol krullen door het leven. Ga met onze tips en Keune aan de slag en laat je krullende haar nog meer floreren.

keune haarproducten ontwikkeld voor krullend haar hardy's keuze

Filteren

Categorie

Merk

Krullend haar

Krullend haar, dat wil iedereen. Jouw prachtige krullenbos geeft je namelijk een prachtige, opvallende uitstraling. Zit jouw haar precies tussen een subtiele slag en zware krul in en weet je niet bij welk haartype je hoort? Als je krullen ook zichtbaar zijn als je haar droog is, dan past ons onderstaand advies bij jou. Ontdek hier de beste tips voor een slag in je haar.

Waar jij tegenaan loopt.

Of je nu S-vormige, grove of pijpenkrullen hebt, je haar heeft de neiging om snel te pluizen. Daardoor ontbreekt het vaak aan glans. Ook is de borstel niet je allerbeste vriend, want de klitten in je haar krijg je er soms maar moeilijk uit. 

Zo verzorg je krullend haar het beste.

Houd je krullen onder controle met Keune Style haarproducten die speciaal voor jouw haartype zijn ontwikkeld. Zo vallen je verleidelijke lokken mooier, veren ze beter en pluizen ze minder. Laat vervolgens je haar natuurlijk of met een diffuser drogen voor de grootste volumeboost. 

Haarproducten die krullend haar laten stralen.

De Keune shampoo en conditioner die in jouw douche staan, moeten hydrateren en verzorgen. Activeer je krullen met haarproducten met anti-pluiswerking en je roept droog haar meteen een halt toe. Een ingrediënt dat zeker niet in de verzorging van jouw krullen mag ontbreken is arganolie.