Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Kroes / pluis

Omarm je prachtige kroeshaar en pronk ermee. Met de juiste verzorging en Keune haarproducten straal jij nog meer kracht uit. Ontdek Hardy’s advies en tips.

keune haarproducten ontwikkeld voor kroes en pluizend haar hardy's keuze

Kroes en pluis

Haar met kroes straalt kracht uit. Maar waar de een haar lokken omarmt, neemt de ander er liever voorgoed afscheid van. Zonde vinden wij. Want de S-patroon of Z-vorm staan je super. Word de temmer van jouw prachtige kroes en pluis en voel je een powervrouw. 

Waar jij tegenaan loopt.

Die honderden krullen lijken wel een eigen wil te hebben. Je vindt het dan ook lastig om je kroeshaar onder controle te houden. Je lokken pluizen snel en het ontbreekt vaak aan glans. Ook kun je niet zomaar terecht bij de kapper om de hoek, omdat het bedwingen en in de juiste vorm knippen van jouw kroes veel kennis en kunde vereist.

Zo verzorg je kroes en pluis het beste.

Was je haar met vochtinbrengende Keune producten en laat je lokken in de lucht opdrogen. De hitte van de föhn maakt kroeshaar namelijk snel pluizig. En staak je zoektocht naar een topkapper. Laat je verzorgen bij Hardy’s salon waar een deskundig team raad weet met jouw prachtige kroeshaar. 

Haarproducten die je kroes laten stralen.

Wrijf iedere dag een lekker ruikende olie in je haar, zodat je coupe goed gehydrateerd blijft. Zo pluist je kroes meteen stukken minder. Waar uitdrogende producten met ingrediënten als alcohol en SLS (sodium) jouw vijand zijn, zijn de Keune gels, crèmes en waxes juist je allerbeste vriend. Nog een heerlijke en verzorgende tip: breng eens in de twee weken een haarmasker in voor het slapengaan.