Profiteer nu van 15% korting op je bestelling! Code: hardys35

Haarverlies

Veel mensen verliezen haren, gemiddeld zo’n 60 tot 80 per dag. Maar jij hebt het gevoel dat het er veel meer zijn. Of dat gevoel is al bevestigd en er beginnen kale plekken op je hoofd te ontstaan. Wanneer je meer dan 100 haren per dag verliest, spreken we van haaruitval. Een vervelend ongemak dat je graag voorkomt of aanpakt. Keune helpt.

keune haarproducten ontwikkeld voor haarverlies hardy's keuze

Waar jij tegenaan loopt.

De oorzaak van haarverlies is genetisch bepaald en vaak ook geslachtsafhankelijk. Mannen hebben er namelijk veel meer last van (70%) dan vrouwen (55%). Jullie wens is hetzelfde: een vollere bos met haar, zodat jullie vol zelfvertrouwen door het leven gaan. 

Zo voorkom je haarverlies het beste.
Wanneer je last hebt van haarverlies, vragen jouw lokken vooral om 2 dingen: vitamines en shampoos die de bloedsomloop stimuleren. Om dat laatste taakje extra aan te wakkeren, kun je de hoofdhuid zachtjes masseren. Heb je het gevoel dat de haarverlies wel erg heftige vormen aanneemt, neem dan contact op met een specialist. 

Haarproducten die haarverlies laten verdwijnen.
Een Keune shampoo met ingrediënten biotine, vitamine B8 en H. Het is vanaf nu niet meer weg te denken uit jouw badkamer.