Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Haaruitval mannen

Mannen vrezen er voor en moeten er vaak toch aan geloven: haaruitval. Je stopt het liever gisteren dan vandaag. Wanneer je je haar begint te verliezen, verlies je ook langzaam je zelfvertrouwen. Dat is het laatste wat jij wil. En ook wat wij willen. Wees weer trots op je kapsel en ga haaruitval tegen met Keune.

keune haarproducten ontwikkeld voor haaruitval bij mannen hardy's keuze

Waar jij tegenaan loopt.

Hier kunnen we kort over zijn. Het liefst behoud je je volle haardos en zeg je ‘nee’ tegen inhammen en kaalheid. Jouw enige wens is dan ook de haaruitval in de kiem smoren. 

Zo voorkomen mannen haaruitval beste.
Een goede bloedsomloop stimuleert de haargroei. Keune heeft een shampoo die daarbij helpt, maar zelf kun je ook wat doen. Masseer lichtjes de hoofdhuid voor nog meer effect. Dat helpt niet alleen de bloedsomloop stimuleren. Het is ook nog heerlijk tijdens een rustig moment onder douche. 

Haarproducten die haaruitval bij mannen stopt.
De verkoelende Keune shampoo is jouw rots in de branding. Het haarproduct heeft namelijk 2 taken: dunner wordend haar meer volume, body en textuur geven. En haaruitval bij mannen tegengaan door de bloedsomloop te stimuleren. De ingrediënten vitamine H en keratine versterken ook nog eens je haar. Ervaar het zelf.