Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Grijs / wit haar

Stralend wit of grijs haar bereik je met de juiste Keune haarproducten. Ontdek welke dit zijn en haal met deze tips de gele gloed uit wit en grijs haar.

keune haarproducten ontwikkeld voor grijs en wit haar hardy's keuze

Grijs of Wit haar

Wanneer je haarzakjes geen melanine (pigment) meer produceren, komen de onvermijdelijke witte haren tevoorschijn. En ja, witte haren, want ze zijn helemaal niet grijs. Dat lijkt zo door de combinatie met jouw haarkleuren. Nog een kenmerk is dat je grijs-witte haar stug en weerbarstig is. 

Waar jij tegenaan loopt.

Wit en grijs haar is lastig te modelleren. Dat is te wijten aan de stevige haarstructuur. Daardoor sta je vaak wat langer voor de spiegel. Wanneer de koudere maanden aanbreken, komt er een gele gloed op je coupe tevoorschijn. 

Zo verzorg je wit of grijs haar het beste.

Verminder het aantal minuten dat je voor spiegel staat door stylingproducten te gebruiken met een hoge factor en fixatie. Zoek ook naar Keune haarproducten die blauwtinten bevatten. Dit resulteert in meer glans en een zilvergloed. Maar overdaad schaadt: gebruik niet te veel, anders wordt je haarkleur blauw. 

Haarproducten die wit of grijs haar laten stralen.

De Keune zilvershampoo strijdt als een ridder tegen jouw gelige gloed. Gebruik ook nog een zilverconditioner en zilvermousse en het team is compleet.