Gratis cadeautje bij iedere bestelling! 🎁

Golvend haar

Verzorg golvend haar tot in de puntjes en krijg er een prachtige slag voor terug. Hoe je dat doet? Bekijk Hardy’s advies en de Keune haarproducten.

keune haarproducten ontwikkeld voor golvend haar hardy's keuze fotografie rene van der hulst

Golvend haar of slag

Een korte wave, messy bob of lang haar in laagjes geknipt: met golvend haar is ieder kapsel speels. Vele dames snakken dan ook naar jouw coupe. Wanneer je golvend haar met liefde, aandacht en hoge kwaliteit haarproducten verzorgt, straal je nóg meer dan je al deed. 

Waar jij tegenaan loopt.

Heb je middel of lang haar en wandel je net uit de douche, dan is je haar prachtig golvend. Eenmaal droog valt het sluik naar beneden. Als trotse bezitter van golvend haar of een slag in je lokken weet jij ook hoe jouw unieke haartype met de minuut slinkt wanneer je geen stylingproducten gebruikt. 

Zo verzorg je golvend haar het beste.

Behoud golvend haar door stylingproducten met een hoge factor en fixatie aan te schaffen. Conditioner is heerlijk om je haar te verzachten, maar een scheutje te veel en je lokken verzwaren. Zo krijgt je slag niet de ruimte om te ontpoppen. Neem je binnenkort plaats op de kappersstoel? Vraag dan om je kapsel in lagen te knippen. Zo komt je golvende haar helemaal tot zijn recht.

Haarproducten die golvend haar laten stralen.

Ga voor producten met een extra hoge factor en fixatie.