Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Beschadigd haar

Als jouw lokken de neiging hebben om veel te pluizen en er dof uitzien, dan is de kans groot dat je beschadigd haar hebt. Vaak zijn stijl- en krultangen en chemische haarproducten de boosdoeners. Soms kun je er niets aan doen, omdat je ermee bent geboren. Welke van de twee de oorzaak van jouw beschadigde haar ook is, met ons advies reken je ermee af.

Haarproducten voor beschadigd haar bij Hardy's Keuze

Filteren

Categorie

Merk

Waar jij tegenaan loopt.

Hoewel je je haar vaak wast en verzorgt, ziet er vaak uit alsof je net uit bed rolt. Helaas betekent dat voor jou geen subtiele ‘net-uit-je-bed-look’. Want als je in de spiegel kijkt zie je vooral stugge en droge lokken. Glanzend, mooi en verzorgd haar dat zijdezacht aanvoelt, is waar jij van droomt. 

Zo verzorg je beschadigd haar het beste.
Erg vervelend, beschadigd haar. Gelukkig hoef je er niet iedere dag mee op te staan. Verzorg je lokken met een Keune shampoo speciaal voor beschadigd haar. Deze is mild, maar zit vol kracht. Gebruik ook een conditioner, zodat je haarschubben meteen sluiten na het douchen. Zo houden ze beter vocht vast, pluist je haar minder en creëer je dat zijdezachte gevoel. 

Haarproducten die beschadigd haar laten stralen.
Naast de Keune shampoo en conditioner voor beschadigd haar raden wij een serum aan. Zo vorm je iedere dag een beschermlaagje om je lokken en zijn ze beter bestand tegen bijvoorbeeld weersinvloeden. Top het wekelijks af met een haarmasker en je haar voelt straks aan als fluweel.