Op werkdagen voor 17:00 besteld is vandaag verzonden

Winkelwagen
  • € 0,00
  • Geen artikelen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Privacy Policy

Hardy's Keuze respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Hardy's Keuze zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, bijvoorbeeld t.b.v. de aflevering van uw pakket.

Hardy’s Keuze kan de volgende soorten persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Hardy's Keuze zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Als u bij Hardy's Keuze een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
  • Informatie die u ons verstrekt via contactformulieren of externe downloads zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer, postadres en bedrijf om informatie over onze software of services op te vragen.
  • Waar toegestaan, kan Hardy’s Keuze informatie verzamelen over bepaalde personen en bedrijven, verkregen door andere partijen. Dit helpt ons om onze administratie up to date te houden, uit te breiden en te analyseren. Maar ook om nieuwe klanten te identificeren en producten en diensten aan te bieden die voor u van belang kunnen zijn.

Hardy’s Keuze kan uw persoonlijke gegevens gebruiken om:

  • Uw aanvraag te verwerken, voor wat betreft onze software of services.
  • Uw verklaringen, facturen, of betalingen te verzamelen of naar u op te sturen.
  • U relevante marketingberichten zoals e-mailnieuwsbrieven, marketinginformatie, aanbiedingen over diensten aan te bieden. Alles volgens de nieuwe wetten of wanneer dit door u is aangevraagd.

Cookies en privacy:

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, mobile telefoon of tablet. Er zijn verschillende soorten cookies waarbij we hieronder kort aangeven welke cookies wij gebruiken en waarom wij dat doen.

  • Voor de meeste van onderstaande cookies moet u dus toestemming geven bij het eerste bezoek aan onze website. Wij willen u erop attent maken dat u er ook voor kunt kiezen om uw browserinstellingen aan te passen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies geplaatst worden of wanneer u nooit wilt dat er cookies geplaatst worden. Wees u er wel van bewust dat dit gevolgen kan hebben voor de functies en het gebruik van onze website. Wij kunnen u in dit geval niet een optimale gebruikerservaring garanderen.
  • Functionele - Cookies zorgen ervoor dat Hardy's Keuze goed functioneert. Er hoeft hiervoor geen toestemming gegeven te worden.
  • Analytische - Cookies zorgen ervoor dat Hardy's Keuze kan meten wat onze bezoekers op de website doen. De statistieken herleiden wij niet naar personen. Wij zijn hierdoor in staat onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics als derde partij.
  • Remarketing & Advertentie - Cookies zorgen ervoor dat eerdere bezoekers van onze websiteadvertenties aangeboden krijgen die aansluiten bij hun interesse op basis van eerder zoekgedrag. U kunt zich hiervoor afmelden in uw browser of door geen toestemming te geven bij het eerste bezoek aan Hardy's Keuze
  • Interesse – Cookies zorgen ervoor dat wij onze website kunnen voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor onze bezoekers.
  • Social Media – Cookies zorgen ervoor dat u door middel van buttons content kunt delen via uw social media. Voor de cookies die social media partijen plaatsen en hun privacy beleid verwijzen wij naar de websites van deze partijen.

Lijst van cookies die wij verzamelen:

De tabel hieronder bevat een lijst met de cookies die wij verzamelen en welke informatie hierin staat.

COOKIE naamCOOKIE Omschrijving
cookiebar Laat zien of u cookies geaccepteerd hebt.
CART Inhoud van de winkelwagen.
CATEGORY_INFO Categorie informatie word hier opgeslagen waardoor u sneller kunt browsen.
COMPARE De lijst met producten die u wilt vergelijken.
CURRENCY U valuta voorkeur.
CUSTOMER Uw klantengegevens (deze zijn gecodeerd).
CUSTOMER_AUTH Dit laat zien of u bent ingelogd.
CUSTOMER_INFO Laat zien onder welke groep klanten u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Hier staat uw segment id.
EXTERNAL_NO_CACHE Hier staat of de gegevens worden opgeslagen in de cache.
FRONTEND De sessie id van uw huidige bezoek.
GUEST-VIEW Laat gasten hun orders bewerken.
LAST_CATEGORY De laatst categorie die u heeft bezocht.
LAST_PRODUCT Het laatste product wat u heeft bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of de cache gebruikt mag worden.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Informatie over de winkelwagen en de inhoud.
POLL Het ID van een poll waar op gestemd is.
POLLN Informatie over welke polls u heeft gestemd.
RECENTLYCOMPARED Alle producten die recentelijk zijn vergeleken.
STF Informatie over producten die naar "vrienden" zijn verzonden.
STORE De taal die je hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of cookies mogen worden bewaard.
VIEWED_PRODUCT_IDS Producten die recentelijk zijn bekeken.
WISHLIST Een lijst met producten die zijn toegevoegd aan de wensenlijst (met encryptie).
WISHLIST_CNT Het aantal producten in je wensenlijst.
__utma Google Analytics: Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te indentificeren.
__utmb Google Analytics: De werking van deze cookie (__utmb) is gelijk aan die van __utma.
__utmc Google Analytics: Deze cookie controleerd waar bezoekers vandaan komen.
__utmv Google Analytics: Deze cookie controleerd het apparaat en andere technologische aspecten van de gebruiker.

Hardy’s Keuze kan cookies verstrekken voor deze doeleinden:

  • Analyse – Wij optimaliseren graag de website door de gebruikers te volgen op de website, en hierdoor de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Het opslaan van uw eerder ingevulde formulieren en winkelmandjes– dit om tijd te besparen bij het invullen van nieuwe formulieren.
  • Het laten zien van onze advertenties wanneer u andere websites bezoekt.

Sociale media:

Onze website heeft knoppen (zogenaamde widgets) voor het delen van sociale media die worden gehost door een derde partij genaamd 'Addthis'. Deze knoppen kunnen uw IP-adres verzamelen, welke pagina´s u bezoekt en kunnen ook een cookie instellen op uw computer om de juiste functionaliteit mogelijk te maken. Uw interactie met deze functies wordt beheerst door het bedrijf dat deze functies levert. Voor meer informatie hierover bezoekt u de webpagina van het desbetreffende bedrijf.

Google Analytics:

Hardy’s Keuze maakt gebruik van Google Analytics om middels analytische, functionele en tracking cookies bezoekgegevens bij te houden. De gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website, zodat wij elke bezoeker zo goed mogelijk kunnen voorzien van de gewenste informatie. Tevens beogen wij hiermee te kunnen analyseren hoe effectief onze Google AdWords-advertenties zijn.

Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde SSL-verbinding gestuurd worden.

Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. Wij verwijzen naar het privacy beleid van Google voor meer informatie over hoe zij met uw gegevens omgaan: www.google.com/privacypolicy.html

Remarketing van Google AdWords:

Hardy’s Keuze gebruikt de remarketingservice van Google AdWords om te adverteren op externe websites. Onze website bezoekers krijgen hierdoor alleen de juiste advertenties te zien. Alle verzamelde gegevens worden gebruikt in overeenstemming met het privacy beleid van Google. U kunt uw persoonlijke voorkeuren aanpassen met behulp van de pagina Google Ad-voorkeuren. Ook kunt u zich hier volledig afmelden voor deze speciaal op uw interesses afgestelde advertenties.

Veiligheid:

Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt, blijft veilig en vertrouwelijk. Hardy’s Keuze zal uw informatie niet delen met andere bedrijven. We volgen de industriestandaards om de aan ons verstrekte informatie te beschermen. We slaan al uw informatie veilig op, zowel tijdens verzending en nadat we gegevens hebben ontvangen. Dit beschermt uw gegevens tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. We kunnen echter niet garanderen dat we elk risico van misbruik van uw persoonlijke gegevens door anderen met kwade opzet kunnen uitsluiten. Bewaar uw eigen inloggegevens op een veilige plek en neem onmiddellijk contact met ons op als u een ongeautoriseerd gebruik van uw wachtwoord of een andere inbreuk op de beveiliging constateert. We kunnen uw persoonlijke informatie en/ of gebruikersinformatie vrijgeven als ons daarom wordt gevraagd door de politie of enige andere regelgevende of overheidsinstantie die verdachte illegale activiteiten onderzoekt.

Recht van inzage, correctie, verzet en verwijdering:

U heeft het recht om alle persoonsgegevens die wij over u hebben verzameld in te zien en zo nodig te corrigeren. Ook heeft u het recht niet langer door ons te worden benaderd met informatie over onze producten en diensten. Daarnaast heeft u het recht om de door u gegeven toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens te allen tijde in te trekken en/of uw persoonsgegevens te laten verwijderen. Eén en ander voor zover een dergelijk verzoek niet in strijd is met een wettelijke verplichting of zwaarder wegend redelijk belang van ons.

Klachtrecht:

Indien u een klacht hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens door Hardy’s keuze dan heeft u het recht daarover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaartermijn:

Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, zoals wettelijke termijnen waaraan wij moeten voldoen.

Updates voor dit beleid:

Hardy’s Keuze kan dit privacy beleid bijwerken door een nieuwe versie op deze website te plaatsen, voor de meest recente versie van ons beleid bezoekt u onze website.

Contact:

Als u contact wilt opnemen met Hardy’s Keuze over een aspect van ons privacy beleid, gebruikt u dit email adres: hardyskeuze@gmail.com of belt u met Coco Morena Moll – 06-23808950