Profiteer nu van 15% korting op alle producten!

Keune Style Sleek

Maak jouw pluizende  haar glad of golvend, krullend haar steil  met het Keune Style Sleek assortiment .

Keune Style Sleek

De Keune Style Smooth productlijn herken je aan de zachtroze streep op het etiket. De nummers geven aan wat de stevigheids- en glansfactor is.

Met de Keune Style Straight Cream bereid je je haar voor op het stylen. Door de hitte activeerende crème  geeft het glans en body aan jouw haar daarnaast worden krullen  gladgestreken en verdwijnt pluis.

Verdeel een klein beetje  Defrizz Serum door licht vochtig of droog haar voor een stralende glans en een gladde finish. Wil je die gladde lokken meteen beschermen tegen vochtig weer, spray dan  Humidity Shield op het gestylede haar, voor 24 uur bescherming.

Het Heat Protect assortiment beschermt het haar tegen hitte van stylingtools en zijn te herkennen aan de rode streep op de verpakking. Alle producten bieden bescherming tot  230 °C.

Wanneer je stylingtools gebruikt gebeurt er iets bijzonders met haar, het kan jouw look een totale metamorfose geven.  Bescherm het haar voor gebruik van een styling tool met een Heat Protect product van Keune Style. De producten zijn ontwikkeld  om te gebruiken tijdens het preppen en stylen en om het haar te beschermen ,volume en natuurlijke glans te geven.